Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /customers/c/f/0/flatenzorro.com/httpd.www/wds_cms/admin/connect_database.php on line 3 Zorro & Dennis - og Max

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /customers/c/f/0/flatenzorro.com/httpd.www/wds_cms/admin/connect_database.php on line 3
Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /customers/c/f/0/flatenzorro.com/httpd.www/wds_cms/admin/connect_database.php on line 3
Skriv ut sidan   Start > Savnede bestevenner > Zorro

NUCH SU(u)CH Napada's Escapade of Sorrow

zorro_oslo_2010.jpg

 

Fakta

Meritter

Kalles: Zorro - Norsk Utstillingschampion
Rase: Flatcoated Retriever - Svensk Utstillingschampion
HD: A - A-prøve Bestått KKL

Foreldre: Napada`s Bonita(mor)/NUCH SU(U)CH Almanza Urgent Message To Stormys(far)

- 1.pr BK Jakt
Øyne: Anmerkning - flere 1.pr kl 2 agility og hopp
Eier: Tove M Håland
- flere 1.pr kl 1 lydighet
Oppdretter: Gunbjørg Bjørneboe, kennel Napada
 
 
dsc_0121.jpg
Zorro kom til meg sommeren 2002, det var en herlig liten gutt jeg fikk. Han var ikke tiltenkt noe spesielt men vi prøvde oss på litt av hvert. Zorro er en veldig allsidig hund som gjør det bra i stort sett alt han prøver seg på.

Han er en trivelig gutt som allerede har rukket å bli 8,5 år. Han er flokkens ubestritte leder og han har en herlig oppførsel mot alt og alle. Han lar seg ikke pelle på nesa og forteller de yngre gutta hvor skapet skal stå når det er nødvendig med litt oppdragelse.

Han er oppmerksom og lydhør, og har meget stor arbeidskapasitet. Den fødte abeidshund! Han har hatt 2 kull som næmer seg 2 år nå (september 2009) og de har gjort det veldig bra både i utstillingsringen og på jaktprøver! (se mer om kullene her)

Vi begynte så smått med agility og etterhvert så syntes både jeg og Zorro at det var helt topp. Det ble mange fine plasseringer og vi manglet bare et opprykk til klasse 3 da vi gav oss. I hopp var vi allerede kvalifisert til kl 3 da vi gav oss.

Agilityen måtte etterhvert gi tapt for jakt. Både jeg og Z fikk smaken for dette og da var det ikke mye tid til annen trening. Vi hadde en litt vanskelig start da det viste seg at Z var redd for skudd. Vi brukte mye tid på å få bort dette og fikk til slutt en hund som var veldig begeistret for skudd. Med alt det positive og negative som følger med det. Nå har vi pga tid også lagt jakttreningen på hylla, men vi fikk vår 1.premie i nygebynnerklassen før vi gav oss.

Han har også prøvd seg i lydighetsringen men der har ikke interessen vært så stor fra min side. Men han har sine 1.premier i klasse I.

I utstillingsringen har han også hatt fine resultater og er både Norsk og Svensk utstillingschampion. Han var aldri tiltenkt noen karriere i ringen, men er man vakker så er man vakker :o)

Jeg er utrolig glad for at Z havnet akkurat hos oss, han er verdens beste Zorro!! Drømmen er engang å få en valp etter han, man får bare håpe at det blir noen når det passer seg slik! For tiden bor Z hos mine foreldre i Stavanger, tiden her hjemme strakk desverre ikke til. Han fortjener å ha den fulle opperksomhet, og det fikk han desverre ikke her hos oss nå som Dennis har blitt tjenesthund. Derfor lever han herrens glade pensjonistdager på vestlandet der jeg vet han blir tatt godt vare på og er øyensten nummer 1! 
 

napadas-escapade-of-sorrow1.jpg

Oppdretter
Gunbjørg Bjørneboe, kennel Napada
Øyne

Zorro ble sist øyelyst i 2009 (frilyst 2006) mild kataract. Veterinær Trond Bergsjø skriver fra 2007:
"Har med attest 14 dager gammel fra annen veterinær som viser 2 flekker fremre venstre linse, tydelig fremre linsesøm med fortetning høyre linse. Side angivelse er feil på attesten, pigment fremre kapsel samt en liten subcamps fortetning nær fremre pol høyre linse, min opacities venstre linse. Krysser av for punktkatarakt, oppfattes som uten klinisk og genetisk betydning, men gjort oppmerksom på at offisiell politikk kan konkludere på annen måte"

Ingen endring i øynene fra 2007 til 2009
Webdesignskolan CMS admin »